Gåseduns Hovedpude "Høj" - 50x70cm - 3 kamre pude - Zen Sleep
Gåseduns Hovedpude "Høj" - 50x70cm - 3 kamre pude - Zen Sleep Original price was: 1.100 kr..Current price is: 550 kr..
Tilbage til produkter
Kølende hovedpude Cool Zone - 60x63 cm - 3 kammer pude - Mellem pude - Cool zone Temperature Control
Kølende hovedpude Cool Zone - 60x63 cm - 3 kammer pude - Mellem pude - Cool zone Temperature Control Original price was: 1.300 kr..Current price is: 500 kr..

Temperaturregulerende hovedpude – 60×63 cm – Lav pude – 3 kammer hovedpude – Moskuspude – LIXRA Crystal

Varenummer (SKU): 5853201460541588

Original price was: 1.100 kr..Current price is: 825 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60×63 cm
Type: Lav hovedpude
Konstruktion: 3 kammer pude
Brand: LIXRA Crystal
Design: Dansk
Produceret i: Europa
Fyldvægt: 600g
Fyld: Hvidt europæisk moskusfyld
Yderkammer: 2x100g moskusdun
Fyld i kernen: 400g moskusdun/småfjer
Bolster: 100% bomulds batist, med temperaturregulerende Outlast på begge sider
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel) OBS! kun betrækket om skumpuden
Tørretumbling: Skal tørres med tørrebolde
Certificering: NOMITE – Allergivenlig og fri for husstøvmider
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (Z0.0.5635)
Certificering: Downpass – Højeste dyreetik
Certificering: Downafresh – 100% rene dun
Certificering: Certificed space technology
Se alle de eksklusive puder fra LIXRA Crystal herMed en LIXRA Crystal 3 kammer dunpude får du en perfekt kombination af støtte til nakken og blødhed, så du med det samme, føler dig helt afslappet. LIXRA Crystal 3 kammer moskuspude er en hovedpude bestående af de fineste moskusdun samt en støttende kerne af småfjer/dun. De 2×100 g moskusdun er godt placeret i pudens ydrekamre og gør puden lækker, blød og behagelig at ligge på. De 400g småfjer/dun er placeret i pudens inderste kammer, så puden forbliver fyldig og forbliver støttende – nat efter nat. En pude til dig, der vil have den sidste nye teknologi og hvor kun det bedste er godt nok.
En lav hovedpude er god til dig som ofte ligger på maven eller sover i en elevationsseng med hovedenden en smule hævet. Her vil puden gør det komfortabelt for dig at hvile, den er blød, luftig, let og lækker. Sammen med den aktive regulering af temperatur, vil du opleve langt højere søvn komfort.
LIXRA Crystal 3 kammer dunpude kombinerer de fineste naturmaterialer med den nyeste innovation indenfor Outlast® PCM-teknologi. Outlast ® PCM-teknologi yder en aktiv temperaturregulerende effekt og medhjælper til at sikre en bedre søvn. LIXRA Crystal 3-lags dunpude benytter den nyeste generation Outlast ® PCM-teknologi direkte på det ekstra bløde bomuldsbatist vår, hvorved det undgås at benytte et ekstra lag tyngende stof. LIXRA Crystal 3-lags dunpude er Downpass-certificeret og din sikkerhed for, at vi overholder den højeste internationale standard indenfor dyreetik.
En af kroppens måder at sikre en konstant og optimal temperatur på, er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant jævn temperatur sikrer en mere optimal og rolig nattesøvn.
LIXRA – made of dreams – Velvære der kan mærkes
Denne serie af dyner og puder er skabt af kompetente teams, som har forsket længe og udførligt i søvn og velvære. Deres helt store fokus i udviklingen af serien, har været: kvalitet, omtanke og velvære, og netop disse 3 ting har ikke været til kompromis. I denne serie af dyner og puder, kan du med sikkerhed finde et produkt der passer netop til dig og dit dyne/pude behov. Serien favner bredt og indeholder mange unikke produkter sammensat af – mange variationer af kvalitets materialer, teknologi, fyldmængder og ikke mindst forskellige kombinationer af disse, gør at de kan opfylde de fleste behov til en dyne eller pude.
Se hele LIXRA serien herZleepMate er en dansk virksomhed, der producerer dyner og puder. ZleepMate sørger for altid at være først på teknologi, have en innovativ tankegang og samtidig have de mest kompetente teams og samarbejdspartnere i ryggen. Det er sådan at de skaber stor succes, som f.eks. den fantastiske serie af dyner og puder – LIXRA.
ZleepMate – This is what dreams are MATE of.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Temperaturregulerende hovedpude – 60×63 cm – Lav pude – 3 kammer hovedpude – Moskuspude – LIXRA Crystal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5