Gåseduns Hovedpude "Mellem"- 50x70cm - 3 kamre pude - Zen Sleep
Gåseduns Hovedpude "Mellem"- 50x70cm - 3 kamre pude - Zen Sleep Original price was: 1.000 kr..Current price is: 500 kr..
Tilbage til produkter
Moskuspude - Mellem hovedpude 60x63 cm - 3 kammer hovedpude - Zen Sleep
Moskuspude - Mellem hovedpude 60x63 cm - 3 kammer hovedpude - Zen Sleep Original price was: 700 kr..Current price is: 250 kr..

Gåsedunspude – Lav hovedpude 60×63 cm – 3 kammer hovedpude – Kvalitets dunpude – Zen Sleep

Varenummer (SKU): 5853201588070798

Original price was: 900 kr..Current price is: 400 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1 person ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60×63 cm
Type: Lav hovedpude
Konstruktion: 3 kamre gåsedunspude
Brand: Zen Sleep
Fyldvægt: 700g
Yderkammer: 2x150g gåsedun
Fyld i kernen: 400g dun og småfjer
Bæreevne: Over 10 (Gammel målemetode) 650 (Ny målemetode)
Bolster: 100% bomulds super cambric
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Skal tørretumbles med tørrebolde
Garanti: 2 år
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (HKX 19275)
Puden er opbygget i 3 kamre for at sikre den mest optimale støtte og komfort. Det inderste kammer skaber støtte og højde på puden, de yderste kamre sikre den bløde og rare hovedpude følelse. Denne serie kommer i 3 højder, sådan at du kan finde den pude højde der passer bedst til dig. Dette er den ‘lave’ pude i serien, og er helt ideel til dig som sover allerbedst på maven eller som sover på ryggen, men måske hæver hovedgærdet på elevationssengen.
Denne serie af hovedpuder fra Zen Sleep med gåsedun er dansk design og henvender sig til dig der forventer noget særligt af din hovedpude. Puder produceret af gåsedun er nemlig puder i høj kvalitet. Gåsedun er blandt de stærkeste duntyper og kan indeholde rigtig meget luft, dette skaber en luftig pude som har en høj støtte, god tilpasningsevne og en dejlig blødhed. Puden er desuden produceret med blødt og duntæt bomuldscambric bolster, sådan at du med velbehag kan ligge hovedet på puden og falde til ro.
Hovedpuden kan vaskes ved 60 grader, gerne alene og vigtigst med enzymfrit vaskemiddel, dette er den optimale vedligeholdelse for at eliminere støvmider og andre bakterier, og ikke mindst passe bedst muligt på fyldet samt pudens funktion og højde. Hvis du ønsker at tørre puden i tørretumbleren, bør du anvende tørrebolde og lave grader i længere tid. Det er vigtigt at puden er helt tør, før du igen tager den i brug.
Zen Sleep er et dansk brand, som har produceret boligtekstiler siden 2012. Deres produkter emmer af kvalitet og komfort. I det store sortiment finder du bl.a. dyner, puder, topmadrasser og rullemadrasser. Med udgangspunkt i kvalitetsfyldte råmaterialer, åbner Zen Sleep døre til en søvn fyldt med tryghed og velvære.
Zen Sleep fortæller selv – ”Med forbrugeren i centrum, skabes kun de bedste produkter”.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gåsedunspude – Lav hovedpude 60×63 cm – 3 kammer hovedpude – Kvalitets dunpude – Zen Sleep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5