Temperaturregulerende hovedpude - 60x63 cm - Lav pude - 3 kammer hovedpude - Moskuspude - LIXRA Crystal
Temperaturregulerende hovedpude - 60x63 cm - Lav pude - 3 kammer hovedpude - Moskuspude - LIXRA Crystal Original price was: 1.100 kr..Current price is: 825 kr..
Tilbage til produkter
Moskuspude - Høj hovedpude 50x60 cm - 3 kammer hovedpude - Zen Sleep
Moskuspude - Høj hovedpude 50x60 cm - 3 kammer hovedpude - Zen Sleep Original price was: 800 kr..Current price is: 300 kr..

Kølende hovedpude Cool Zone – 60×63 cm – 3 kammer pude – Mellem pude – Cool zone Temperature Control

Varenummer (SKU): 5853201467867544

Original price was: 1.300 kr..Current price is: 500 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1 person ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60×63 cm
Type: Mellem hovedpude
Konstruktion: 3 kammer dunpude
Brand: Cool Zone – Temperature Control
Produceret i: Danmark
Fyld: Hvide europæiske dun/småfjer
Fyldvægt: 750 g
Yderkammer: 2x 100 g dun 60%
Fyld i kernen: 550 g
Bæreevne: 500 CUIN (Ny målemetode)
Bolster: 100% blødt bomuldsbatist med temperaturregulerende zone på begge sider
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Skal tørretumbles med tørrebolde
Certificering: NOMITE – Allergivenlig og fri for husstøvmider
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (1176-194 DTI)
Certificering: Downpass – Højeste etik
Certificering: Downafresh – 100% rene dun
Certificering: OUTLAST space techonology
Høj søvn optimering, med fokus på en god nats søvn – Produceret med bløde andedun for super komfort, premium batist bolster med Temprakon space teknologi for en optimal temperatur og fugtigheds kontrol igennem hele natten.
Dejlig blød dunpude med aktiv temperatur kontrol – som også kendes fra Temprakon puder. Dunpuden er produceret med ekstra fint bomuldsbatist vår, men zone OUTLAST space teknologi som gør at puden holder en komfortabel temperatur ved regulering. En mellem pude er perfekt til dig som bedst falder til ro på siden, men som af og til vender sig til ryggen, og finder hvile der. Anvendelse af en hovedpude er altid vejledende og kan være forskellige og individuel, efter behov. Den mellem højde hovedpude giver dig optimal støtte, sådan at din krop kan slappe af og du kan føle dig udhvilet.
Temperaturregulerende dunpude​​​​​
De super bløde europæiske dun, det fine batist vår og den moderne Outlast teknologi, som bl.a. kendes fra Temprakon puder, giver puden her – lige det ekstra finish. Sjælendt er søvn teknologi, komfort og dun fundet så gennemført i harmoni, som med denne hovedpude.
En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover ændrer din krop temperatur, og kroppen har derfor et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn, dette kan du opnå ved en temperaturregulerende dyne.
Temperatur balance og aktiv regulering:
Cool Zone puden har små mikrokapsler på våret og i fyldet i puderne. Disse reagerer på temperaturen i zonen, dette er også kendt fra Temprakon puder. Luftrummet mellem kroppen og puden danner denne zone, som indeholder varme fra kroppen og et fugt niveau. Er kroppen varm – absorberer de varmen. Er kroppen kølig – vil de frigive varme. Det sikrer dig en mere jævn temperatur og en højere søvnkomfort.
Outlast zone:
Den helt særlige temperaturregulerende teknologi gør, at puden følger og tilpasser sig din krops behov gennem natten. Med denne teknologi optimere du både din søvn og sikre dig at du ikke oplever at vågne badet sved, da puden har en høj tilpasningsevne i forhold til fugt.
Cool Zone er et brand der med øje for den nyeste søvnteknologi, producerer kvalitetssikre komponenter til dit sovemiljø. Med den populære Outlast teknologi, bidrager deres produkter til et veltempereret nattemiljø, som giver dig de bedste forudsætninger for en god søvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kølende hovedpude Cool Zone – 60×63 cm – 3 kammer pude – Mellem pude – Cool zone Temperature Control”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5