Hovedpude med Talalay latex kerne - Natur latex pude - Mellem højde - Fast kerne pude - Nature By Borg Jupiter
Hovedpude med Talalay latex kerne - Natur latex pude - Mellem højde - Fast kerne pude - Nature By Borg Jupiter Original price was: 1.000 kr..Current price is: 400 kr..
Tilbage til produkter
Fiberpude - Mellem hovedpude - 60x63cm - Microfiber hovedpude - Zen Sleep
Fiberpude - Mellem hovedpude - 60x63cm - Microfiber hovedpude - Zen Sleep Original price was: 170 kr..Current price is: 80 kr..

Gåseduns Hovedpude “Mellem” – 50×60 cm – 3 kamre pude – Zen Sleep

Varenummer (SKU): 5853200763075183

Original price was: 1.000 kr..Current price is: 500 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 50×60 cm
Type: Mellem hovedpude
Konstruktion: 3 kamre gåsedunspude
Brand: Zen Sleep
Fyldvægt: 610g
Yderkammer: 2x140g gåsedun
Fyld i kernen: 330g andedun/småfjer
Bæreevne: 10 (Gammel målemetode) 650 (Ny målemetode)
Bolster: 100% bomulds super cambric
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Skal tørretumbles med tørrebolde
Garanti: 2 år
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (HKX 19275)
Puden er opbygget i 3 kamre for at sikre den mest optimale støtte og komfort. Det inderste kammer skaber støtte og højde på puden, de yderste kamre sikre den bløde og rare hovedpude følelse. Denne serie kommer i 3 højder, sådan at du kan finde den pude højde der passer bedst til dig. Dette er puden med ‘mellem højde’ i serien. Denne højde passer godt til dig som hviler godt på siden, men også ofte vågner på ryggen. Mellem gåsedunspude sikre dig en dejlig blød pude og en god støtte til nakke, hoved og krop under din søvn.
Denne serie af hovedpuder fra Zen Sleep med gåsedun er dansk design og henvender sig til dig der forventer noget særligt af din hovedpude. Puder produceret af gåsedun er nemlig puder i høj kvalitet. Gåsedun er blandt de stærkeste duntyper og kan indeholde rigtig meget luft, dette skaber en luftig pude som har en høj støtte, god tilpasningsevne og en dejlig blødhed. Puden er desuden produceret med blødt og duntæt bomuldscambric bolster, sådan at du med velbehag kan ligge hovedet på puden og falde til ro.
Hovedpuden kan vaskes ved 60 grader, gerne alene og vigtigst med enzymfrit vaskemiddel, dette er den optimale vedligeholdelse for at eliminere støvmider og andre bakterier, og ikke mindst passe bedst muligt på fyldet samt pudens funktion og højde. Hvis du ønsker at tørre puden i tørretumbleren, bør du anvende tørrebolde og lave grader i længere tid. Det er vigtigt at puden er helt tør, før du igen tager den i brug.
Zen Sleep er et dansk brand, som har produceret boligtekstiler siden 2012. Deres produkter emmer af kvalitet og komfort. I det store sortiment finder du bl.a. dyner, puder, topmadrasser og rullemadrasser. Med udgangspunkt i kvalitetsfyldte råmaterialer, åbner Zen Sleep døre til en søvn fyldt med tryghed og velvære.
Zen Sleep fortæller selv – ”Med forbrugeren i centrum, skabes kun de bedste produkter”.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gåseduns Hovedpude “Mellem” – 50×60 cm – 3 kamre pude – Zen Sleep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5