Hovedpude med moskusdun - 60x63 cm - 3 lags dunpude - Premium By Borg
Hovedpude med moskusdun - 60x63 cm - 3 lags dunpude - Premium By Borg Original price was: 1.700 kr..Current price is: 750 kr..
Tilbage til produkter
Gåseduns Hovedpude "Mellem" - 50x60 cm - 3 kamre pude - Zen Sleep
Gåseduns Hovedpude "Mellem" - 50x60 cm - 3 kamre pude - Zen Sleep Original price was: 1.000 kr..Current price is: 500 kr..

Hovedpude med Talalay latex kerne – Natur latex pude – Mellem højde – Fast kerne pude – Nature By Borg Jupiter

Varenummer (SKU): 5853200761147062

Original price was: 1.000 kr..Current price is: 400 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60x40x10 cm
Type: Fast hovedpude med latex
Konstruktion: Talalay latex kerne
Brand: Nature By Borg – Jupiter
Fyld: 1200 g latex
Bolster: 40% bambus og 60% polyester bolster
Vask: 40° (Kun betrækket må vaskes) – bør vaskes med enzymfrit vaskemiddel
Tørretumbling: Nej
Garanti: 2 år
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (18.HCN.42834)
Jupiter hovedpuden fra Nature By Borg er en natur latex pude, som giver dig en høj og fast støtte gennem hele natten. Latex har mange af de samme egenskaber som vi kender fra skumpuder, latex hovedpuder har blot den helt særlige fordel at de kan føre varmen igennem puden. Med en latex pude får du desuden en pude som holder 100% form og volumen – dette sikre at du kan ligge på siden og falde til ro, uden at være bekymret for om puden falder sammen i løbet natten.
En pude som denne er særlig velegnet til dig som falder til ro på siden, og har brug for en pude der aflaster nakken, ryggen og alle de muskler i dette område. Latex hovedpudens form gør at du kan bruge hele pudens overflade og samtidig have den optimale støtte.
Puden er betrukket med ekstra blødt bambus duo betræk, som indeholder et beskyttende inder betræk og et vaskbar bambus betræk. Bambusbetrækket gør at latex puden kan udnytte alle fordelene ved at materialet. Bambus er nemlig åndbart, hurtig tørrende, allergiveligt og anti-bakterielt. Puden vedligeholdes, ved jævnligt luftning, udenfor direkte sollys og kun i tørvejr. Puden må ikke bankes eller støvsuges.
Nature By Borg er en serie af bløde og naturlige tekstiler, som f.eks. dyner, puder, madrasser, sengetøj og meget andet. Nature By Borg er det naturlige valg og produkterne i denne serie er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derudover bidrager alle de mange kvalitetsprodukter til et behageligt og tempereret sovemiljø og en veltilpas nattesøvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hovedpude med Talalay latex kerne – Natur latex pude – Mellem højde – Fast kerne pude – Nature By Borg Jupiter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5