Ergonomisk hovedpude - Latex pude - Ergomagic pude - Premium By Borg latexpude
Ergonomisk hovedpude - Latex pude - Ergomagic pude - Premium By Borg latexpude Original price was: 1.500 kr..Current price is: 600 kr..
Tilbage til produkter
Ergonomisk hovedpude - Justérbar memory foam pude - Zen Sleep Tora - Nakkepude
Ergonomisk hovedpude - Justérbar memory foam pude - Zen Sleep Tora - Nakkepude Original price was: 900 kr..Current price is: 350 kr..

Temperaturregulerende ergonomisk pude – Memoryskum hovedpude – Outlast space technology

Varenummer (SKU): 5853201041970082

Original price was: 1.300 kr..Current price is: 500 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 61x34x6/11 cm
Type: Ergonomisk hovedpude – temperatur regulerende
Konstruktion: Formstøbt kerne af memoryskum
Brand: Cool Zone – Temperature Control
Fyld: Kerne af kølende memoryskum
Fyldvægt: 1000 g
Bolster: 100% polyester med OUTLAST teknologi – Ekstra åndbar 3D mesh sider og bund
Vask: 40° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel) – fjern skumkerne før vask
Tørretumbling: Ja, ved lav temperatur uden kerne
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (17.HCN19994)
Den ergonomisk formet hovedpude med aktiv temperaturregulering, giver dig optimal mulighed for en rolig søvn. Skum kernen i puden sørger for at støtte din nakke, dit hoved og din krop i korrekt hvile position. For at opnå optimal hvile kræver det at din krop får ro og hvile, med korrekt støtte – hvilket ikke altid er nemt at finde i puder. Memoryskummet former sig efter din nakke og hoved, hvor der sørger for at dine muskler slapper af. Puden har desuden en indbygget skulder u, som sørger for at puden ikke skubber sig i løbet af natten. En pude som denne er god hvis du finder bedst hvile på siden, men også sover på ryggen.
Udover at være ergonomisk korrekt, støttende og muskelafslappende, så er puden også produceret med et bolster som sørger for at regulere i temperatur alt efter din krops behov. Teknologien vil sørge for at din krop ikke skal bruge ekstra kræfter på at ånde. Pudens 3D mesh kanter sørger desuden for at der kan skabes cirkulation i puden, som holder din sovemiljø tørt og rart.
Temperatur balance og aktiv regulering:
Cool Zone puden har små mikrokapsler på våret og i fyldet i dynerne. Disse reagerer på temperaturen i zonen, dette er også kendt fra Temprakon puder. Luftrummet mellem kroppen og puden danner denne zone, som indeholder varme fra kroppen og et fugt niveau. Er kroppen varm – absorberer de varmen. Er kroppen kølig – vil de frigive varme. Det sikrer dig en mere jævn temperatur og en højere søvnkomfort.
Outlast zone:
Den helt særlige temperaturregulerende teknologi gør, at puden følger og tilpasser sig din krops behov gennem natten. Med denne teknologi optimere du både din søvn og sikre dig at du ikke oplever at vågne badet sved, da puden har en høj tilpasningsevne i forhold til fugt.
Cool Zone er et brand der med øje for den nyeste søvnteknologi, producerer kvalitetssikre komponenter til dit sovemiljø. Med den populære Outlast teknologi, bidrager deres produkter til et veltempereret nattemiljø, som giver dig de bedste forudsætninger for en god søvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Temperaturregulerende ergonomisk pude – Memoryskum hovedpude – Outlast space technology”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5