• Danske eksperter
Tilbud

Ergonomisk hovedpude – Latex pude – Ergomagic pude – Kan blive en ekstra høj pude – Excellent By Borg latexpude

Størrelse: 66×47 (passer til alm pude betræk)
Type: Ergonomisk pude – Latex pude som kan blive ekstra høj
Brand: Excellent By Borg
Produceret af: By Borg
Fyldvægt: 450g + 1 Latexkerne + 1 tillægsplade
Fyld: Dunfiber + 1 Latexkerne + 1 tillægsplade
Yderst: Mikro dunfiber
Inderst: 1 stk. ergonomisk u-formet latexkerne + 1 tillægskerne
Bolster: 100% bomulds cambric
Vask: 60° OBS! kun betrækket
Tørretumbling: Ja, lav varme
Garanti: 3 år
Leveres i opbevaringspose
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (HKX 19275)
Denne ergonomiske hovedpude er især velegnet til dig som gerne vil have en allergivenlig pude som er blød, ekstra støtte og med ekstra højde. Den ekstra støtte der er i, kommer fra latexkernerne som er indlagt i puden mellem de fine dunfibre. Puden indeholder 2 forskellige latexkerner, hvor den ene er ergonomiske formet og den anden en 2 cm kerne, så du kan juster din pudes højde. Er du træt af at købe flere hovedpuder og ikke kan finde den rigtige højde så har du med denne her pude da du selv kan reguler din pudes højde. Med denne ekstra højde regulering har du mulighed for at tilpasse puden efter lige netop dit behov også hen over tiden. Du har faktisk flere hovedpuder i ens og samme pude.
Puden er allergivenlig samt antibakterielt da den indeholder mikro dunfibre og kan vaskes ved 60°. Dette sikre et optimalt sovemiljø.
En ergonomiske pude af denne type er god til dig som ønsker en pude som holder formen, ikke synker sammen, eller har brug for ekstra støtte. Latexen er med til at støtte der hvor dine muskler normalt arbejder i nakken, de får derfor hvile og ro.
Puden består af en betræk som dækker latexkernen. Betrækket indeholder fine mikro dunfiber som er med til at sikre en blød og fyldig hovedpude som du let kan tage af når puden skal vaskes.
Denne hovedpude er velegnet til dig som ønsker ekstra nakkestøtte, men som ikke blot ønsker en almindelig skumpude.
By borg er et dansk brand der har eksisteret siden 2013 – By Borg startede med at producere lækre kvalitetsdyner og puder til de danske hjem, men efterhånden blev brandet mere og mere anerkendt og siden er sortimentet vokset, således at man i dag også kan finde skønne sengetøjs design og lækre kvalitetshåndklæder.
By Borg lægger stor vægt på følelsen af luksus og velvære i en travl hverdag – der designes og produceres altid med øje for de mindste detaljer, uanset om det gælder dyner, puder eller sengetøj. By Borg er generelt lig med høj kvalitet og god komfort – altid I smukke og tidssvarende designs.

På lager

800 kr.

Varenummer (SKU): 5853201458459687 Kategori: