Kapok dyne 140×200 cm – Helårsdyne – Dyne med kapok – Nature By Borg kapok dyner

Varenummer (SKU): 5853201531836302

700 kr.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

3 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 140×200 cm – enkelt dyne
Type: Helårs – Kapok dyne
Fyld: 100% Kapok
Brand: Nature By Borg
Fyldvægt: 810g Kapok
Bolster: 100% bomuld
Konstruktion: 5×8 kassettedyne
Vask: Ja (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Nej, skal ligge tørre
Garanti: 5 år
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (17HCN19994)
Se alle vores hovedpuder her
En kapok dyne fra Nature By Borg – den mest naturlige dyne. Kapok dynen er luftig, let og har en god fylde. Dynen er rig på naturlige egenskaber, som tilsammen skaber en dyne som er lækker og dejlig at sove med. Kapok dynen er med til at danne et sundt, tørt og temperaturreguleret miljø at sove i.
Dynen er produceret med bomuldsbolster, som gør at den føles dejlig blød og vil hjælpe med at aflede og absorbere fugt samt varme. Kassette syningen vil gøre at dynen falder let og naturligt henover kroppen.
Se vores store udvalg af sengetøj i 140×200 cm her
Kapok er et naturligt og bæredygtigt materiale, som vokser på træer i bælge (det vil sige, der er altså ingen materialer fra dyr i denne dynetype). Disse bælge plukkes af lokale, tørres af solen og sorteres i korte og lange fibre. De korte, lette, luftige og super åndbare fibre bruges til dyner og puder, hvor de lange fibre anvendes til madrasser. En kapok dyne er uden tvivl et af de mest økologiske og bæredygtige dyner du kan få fat i, herudover er de fyldt med en masse fantastiske egenskaber som: antibakteriel, allergivenlig, åndbar, varmeregulerende, fugttransporterende og som nævnt, bæredygtig. Med en kapok dyne behøver du ikke en masse stempler eller certifikater for at dynen er naturlig, fordi kapok er uden tvivl et af de mest naturlige materialer, som ikke kommer fra dyr, som ingen bearbejdning kræver.
Nature By Borg er en serie af bløde og naturlige tekstiler, som f.eks. dyner, puder, madrasser, sengetøj og meget andet. Nature By Borg er det naturlige valg og produkterne i denne serie er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derudover bidrager alle de mange kvalitetsprodukter til et behageligt og tempereret sovemiljø og en veltilpas nattesøvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kapok dyne 140×200 cm – Helårsdyne – Dyne med kapok – Nature By Borg kapok dyner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5