Gåseduns hovedpude – 4 kammer pude – 60x63cm -Mellem hovedpude med gåsedun – Zen Sleep

Varenummer (SKU): 5853200078957321

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 500 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60×63 cm
Type: Mellem hovedpude
Konstruktion: 4 kammer gåsedunspude
Brand: Zen Sleep
Fyldvægt: 600g
Yderkammer: 2x175g
Fyld i kernen: 2x125g dun og småfjer
Bolster: 100% duntæt bomuldsbatist
Bæreevne: Over 9 (Gammel målemetode) 585 (Ny målemetode)
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Skal tørretumbles med tørrebolde
Garanti: 2 år
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (HKX 19275)
Denne 4-kammer gåseduns hovedpude skiller sig lidt ud fra almindelige hovedpuder, i mellem højde. Puder inddelt i kamre, sikre at fyldet hele tiden er fordelt optimalt. Denne pude har 2 ydrekamre og 2 indvendige kamre, hvilket gør at den yder ekstra støtte, har en fastere følelse og holder formen helt optimalt. Almindelige dunpuder er typisk opdeling i 1-3 kamre, for at inddele fyld og sikre at puden vil holde højde, støtte og form. Men med denne Zen Sleep 4-kammer hovedpude, inddeles det inderste kammer nu i 2 og sikre dig endnu større komfort og støtte. De 2 ydrekamre gør, på trods af den høje støtte, puden vil føles blød og rar at ligge med. Puden vil give dig en større ergonomisk støtte, tilpasse sig efter dig og stadig føles dejlig blød samt lækker.
Gåsedun er et af de stærkeste dun på markedet, kan indeholde rigtig meget luft og har en høj støtteevne i de dunlignende småfjer. Til puder er det normalt at bruge småfjer til at skabe den optimale støtte og komfort i kernen. Det er nemlig småfjer som skaber den fasthed, som skal til for at puden kan holde højde og optimale støtte.
Hovedpuden kan vaskes ved 60 grader, gerne alene og vigtigst med enzymfrit vaskemiddel, dette er den optimale vedligeholdelse for at eliminere støvmider og andre bakterier, og ikke mindst passe bedst muligt på fyldet samt pudens funktion og højde. Hvis du ønsker at tørre puden i tørretumbleren, bør du anvende tørrebolde og lave grader i længere tid. Det er vigtigt at puden er helt tør, før du igen tager den i brug.
Zen Sleep er et dansk brand, som har produceret boligtekstiler siden 2012. Deres produkter emmer af kvalitet og komfort. I det store sortiment finder du bl.a. dyner, puder, topmadrasser og rullemadrasser. Med udgangspunkt i kvalitetsfyldte råmaterialer, åbner Zen Sleep døre til en søvn fyldt med tryghed og velvære.
Zen Sleep fortæller selv – ”Med forbrugeren i centrum, skabes kun de bedste produkter”.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gåseduns hovedpude – 4 kammer pude – 60x63cm -Mellem hovedpude med gåsedun – Zen Sleep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5