Ergonomisk hovedpude - Justérbar memory foam pude - Zen Sleep Tora - Nakkepude
Ergonomisk hovedpude - Justérbar memory foam pude - Zen Sleep Tora - Nakkepude Original price was: 900 kr..Current price is: 350 kr..
Tilbage til produkter
Memory skums pude - Ergonomisk hovedpude - 54x36x12 cm - Zen Sleep Advance
Memory skums pude - Ergonomisk hovedpude - 54x36x12 cm - Zen Sleep Advance Original price was: 800 kr..Current price is: 350 kr..

Ergo hovedpude med Talalay latex kerne – Ergonomisk natur latex pude – Nakkepude – Nature By Borg Merkur

Varenummer (SKU): 5853201634004102

Original price was: 1.000 kr..Current price is: 400 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1 person ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60x40x8/10 cm
Type: Ergonomisk hovedpude med åndbar latex
Konstruktion: Talalay latex kerne
Brand: Nature By Borg
Fyld: 1000 g latex
Bolster: 40% bambus og 60% polyester bolster
Vask: 40° (Kun betrækket må vaskes) – bør vaskes med enzymfrit vaskemiddel
Tørretumbling: Nej
Garanti: 2 år
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (18.HCN.42834)
Nature By Borg Merkur hovedpuden er en ergonomisk støttende latex pude, med en kerne som yder høj komfort i mere end blot én sovestilling. Den høje af siderne er perfekt til at hvile på siden, puden skaber den optimale støtte til krop, hoved og nakke, sådan at muskulaturen kan slappe af igennem natten. Den lavere side er god til hvile på ryggen, hvis du behøver en pude med højere støtte og fastere volumen end almindelige puder. Det bløde, men faste latex pude skaber let en ro i dit sovemiljø, sådan at du kan vågne udhvilet i krop og sind. Pudens bolster og latex kernens høje åndbarhed, giver puden optimale forudsætninger for en søvn med god støtte og en rar temperatur.
Puden er betrukket med ekstra blødt bambus duo betræk, som indeholder et beskyttende inder betræk og et vaskbar bambus betræk. Bambusbetrækket gør at latex puden kan udnytte alle fordelene ved at materialet. Bambus er nemlig åndbart, hurtig tørrende, allergiveligt og anti-bakterielt. Puden vedligeholdes, ved jævnligt luftning, udenfor direkte sollys og kun i tørvejr. Puden må ikke bankes eller støvsuges.
Nature By Borg er en serie af bløde og naturlige tekstiler, som f.eks. dyner, puder, madrasser, sengetøj og meget andet. Nature By Borg er det naturlige valg og produkterne i denne serie er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derudover bidrager alle de mange kvalitetsprodukter til et behageligt og tempereret sovemiljø og en veltilpas nattesøvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ergo hovedpude med Talalay latex kerne – Ergonomisk natur latex pude – Nakkepude – Nature By Borg Merkur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5