Bambus hovedpude - 60x63 cm - Mellem - Komfort 1 kammer pude - Borg Living
Bambus hovedpude - 60x63 cm - Mellem - Komfort 1 kammer pude - Borg Living Original price was: 600 kr..Current price is: 270 kr..
Tilbage til produkter
Bambus hovedpude - 60x63 cm - Lav- Komfort 1 kammer pude - Borg Living
Bambus hovedpude - 60x63 cm - Lav- Komfort 1 kammer pude - Borg Living Original price was: 550 kr..Current price is: 230 kr..

Combi hovedpude – 4 kammer pude – 60×63 cm – Temperaturregulerende – LIXRA Crystal

Varenummer (SKU): 5853200438664419

Original price was: 1.400 kr..Current price is: 1.050 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1 person ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 60×63 cm
Type: Temperaturregulerende og højde justerbar hovedpude
Konstruktion: 4 kammer combi hovedpude
Brand: LIXRA Crystal
Design: Dansk
Produceret i: Europa
Fyldvægt: 2x150g moskusdun
Fyld:
Yderst: 2x justerbar kerner af knust memoryskum
Inderst: Fyld af bløde hvide moskusdun
Bolster: 100% bomulds batist, med temperaturregulerende Outlast på begge sider
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel) OBS! kun betrækket om skumpuderne
Tørretumbling: Skal tørres med tørrebolde
Certificering: NOMITE – Allergivenlig og fri for husstøvmider
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (Z0.0.5635)
Certificering: Downpass – Højeste dyreetik
Certificering: Downafresh – 100% rene dun
Certificering: Certificed space technology
Se alle de eksklusive puder fra LIXRA Crystal herEn 4 kammer combi pude er til dig som ønsker ekstra støtte til en behagelig nats søvn, men ikke bryder dig om en fast skumpude. Denne pude kombinere de fineste moskusdun med 2 gange lækker kerne af knust memoryskum, for en ekstra høj og god støtte til nakke og hoved. Puden er rigtig god til dig som har det bedst med at sove på siden eller ryggen, da den yder den mest optimale støtte. Kernerne af memoryskum kan med fordel reguleres i højde, tilpasset netop dit behov. Du fjerne blot skum, efter hvilken højde du føler mest velbehag.
Hovedpuden her benytter den nyeste generation Outlast ® PCM-teknologi direkte på det ekstra bløde bomuldsbatist vår, hvorved det undgås at benytte et ekstra lag tyngende stof. Denne teknologi gør at puden vil være aktivt temperaturregulerende under din søvn, og sikre dig en rar og behagelig nattesøvn.
Med denne unikke kombination af ergonomisk komfort, lækker dunpude og teknologi, er du sikker på at investere i en hovedpude som kun yder det bedste for din søvn.
En af kroppens måder at sikre en konstant og optimal temperatur på, er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant jævn temperatur sikrer en mere optimal og rolig nattesøvn.
LIXRA – made of dreams – Velvære der kan mærkes
Denne serie af dyner og puder er skabt af kompetente teams, som har forsket længe og udførligt i søvn og velvære. Deres helt store fokus i udviklingen af serien, har været: kvalitet, omtanke og velvære, og netop disse 3 ting har ikke været til kompromis. I denne serie af dyner og puder, kan du med sikkerhed finde et produkt der passer netop til dig og dit dyne/pude behov. Serien favner bredt og indeholder mange unikke produkter sammensat af – mange variationer af kvalitets materialer, teknologi, fyldmængder og ikke mindst forskellige kombinationer af disse, hvilket gør at de kan opfylde de fleste behov til en dyne eller pude.
Se hele LIXRA serien herZleepMate er en dansk virksomhed, der producerer dyner og puder. ZleepMate sørger for altid at være først på teknologi, have en innovativ tankegang og samtidig have de mest kompetente teams og samarbejdspartnere i ryggen. Det er sådan at de skaber stor succes, som f.eks. den fantastiske serie af dyner og puder – LIXRA.
ZleepMate – This is what dreams are MATE of.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Combi hovedpude – 4 kammer pude – 60×63 cm – Temperaturregulerende – LIXRA Crystal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5