Venice 3 personers sovesofa
Venice 3 personers sovesofa Original price was: 9.999 kr..Current price is: 5.999 kr..
Tilbage til produkter
Topmadras - 140x200 cm 5 cm høj - Celcius memory skum - Zen sleep Advance
Topmadras - 140x200 cm 5 cm høj - Advance Memory skum - Zen Sleep - Ergonomisk topmadras Original price was: 3.500 kr..Current price is: 1.200 kr..

Topmadras – 140×200 cm 5 cm høj – Temperaturregulerende OUTLAST teknologi – Cool Zone Temperature Control

Varenummer (SKU): 5853200733332309

Original price was: 4.300 kr..Current price is: 2.000 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

3 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 140x200x5 cm
Højde: 5 cm
Type: Temperatur regulerende topmadras
Fyld: Kerne af memoryskum – trykaflastende og formbar
Kernekvalitet: 50kg/m3 – medium/fast
Betræk: Quiltet OUTLAST betræk – med antislip bagside og 3D mesh kant
Vask: 30° – Aftageligt betræk
Pakning: Topmadrassen leveres rullet og vakuumpakket
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®. (17.HCN.19994)
Cool Zone topmadras er dansk design, med fokus på sovemiljø og søvn optimering. En topmadras med aktiv temperaturregulering og trykaflastende memoryskum – produceret til dig som ønsker en forbedret og roligere søvn. Topmadrassens memoryskums kerne giver madrassen optimal mulighed for at forme sig efter din krop, denne slags skum er produceret til at bruge varmen i kroppen og danne det rette element for en god nat søvn. Memoryskum er desuden velegnet hvis du ofte oplever ømme muskler og led, og med denne madras behøver du ikke bekymre dig for om dit sovemiljø bliver for varmt.
Topmadrassen er produceret med OUTLAST temperaturregulerende space teknologi, hvilket kun gør madrassen endnu mere optimal – især for memoryskums brugere. Skum kan ofte blive rigtig varmt, især memoryskum, da det bruger varmen fra kroppen – her får du en madras der kan aflede dette problem. Bolsterets teknologi gør nemlig at madrassen kan regulere i temperaturen. Her får du altså en madras, der ånder, afleder fugt, regulerer efter din krops temperatur og stadig former sig efter din krop. Læs mere om outlast herunder.
Temperatur balance og aktiv regulering:
Cool Zone rullemadrassen har små mikrokapsler på våret og i fyldet i topmadrassen. Disse reagerer på temperaturen i zonen, dette er også kendt fra danske Temprakon. Luftrummet mellem kroppen og topmadrassen danner denne zone, som indeholder varme fra kroppen og et fugt niveau. Er kroppen varm – absorberer de varmen. Er kroppen kølig – vil de frigive varme. Det sikrer dig en mere jævn temperatur og en højere søvnkomfort.
Outlast zone:
Den helt særlige temperaturregulerende teknologi gør at topmadrassen følger og tilpasser sig din krops behov gennem natten. Med denne teknologi optimerer du både din søvn og sikrer dig at du ikke oplever at vågne badet i sved, da topmadrassen har en høj tilpasningsevne i forhold til fugt og varme.
Det er vigtigt at anvende en rullemadras på din seng. Den beskytter den mod uheld, forlænger levetiden på både madras og evt. topmadras samt sørger for at din seng altid kan have den højeste og bedst mulige hygiejne. Rullemadrasser kan oftest vaskes i maskinen, gøres dette jævnligt vil du have en madras der lever i mange år. Du finder også Cool Zone rullemadrasser i samme størrelse, på den måde kan du få det meste ud af din Cool Zone madras og alle dens funktioner.
Se rullemadrasser i samme størrelse
Ibrugtagning: Da topmadrassen er vakuumpakket, skal den ligge i 72 timer efter den er pakket ud for at opnå sin fulde form.
Cool Zone er et brand der med øje for den nyeste søvnteknologi, producerer kvalitetssikre komponenter til dit sovemiljø. Med den populære Outlast teknologi, bidrager deres produkter til et veltempereret nattemiljø, som giver dig de bedste forudsætninger for en god søvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Topmadras – 140×200 cm 5 cm høj – Temperaturregulerende OUTLAST teknologi – Cool Zone Temperature Control”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5