SÖVNN Comfort Kontinentalseng - 140x200 - Sort
SÖVNN Comfort Kontinentalseng - 140x200 - Sort Original price was: 22.000 kr..Current price is: 6.250 kr..
Tilbage til produkter
SÖVNN Comfort Kontinentalseng - 140x200 - Sand
SÖVNN Comfort Kontinentalseng - 140x200 - Sand Original price was: 22.000 kr..Current price is: 6.250 kr..

SÖVNN Comfort Kontinentalseng – 140×200 – Grå

Varenummer (SKU): 12421200532863310

Original price was: 22.000 kr..Current price is: 6.250 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Gør teenageværelset til et rum af stil og komfort med vores elegante mørkegrå kontinentalseng 140×200. Vi ved, at en god og sund søvn er afgørende for en teenagers udvikling, og derfor har vi skabt denne seng med fokus på både kvalitet, miljøvenlighed og personlig tilpasning. Vores seng har 20 cm høje ben, der giver praktisk opbevaringsplads under sengen. Når du køber vores seng, kan du selv vælge mellem vores tre forskellige springmadrasser, der hver især kommer i tre forskellige hårdheder. Dette sikrer, at din teenager får den optimale komfort og støtte, der passer til deres individuelle behov. Du kan også tilføje en topmadras efter eget valg for at skabe den ultimative soveoplevelse. Dertil kan du skræddersy sengen med enten lys eg,- mørkebrune- eller sorte sengeben. Vi ønsker, at sengen afspejler personlighed. Derfor kan du selv vælge en sengegavl og sengeben, der passer til egen stil og præferencer. Dette giver mulighed for at skabe en unik og personlig atmosfære i soveværelset. Vi er stolte af at være bæredygtige producenter og tager ansvar for vores miljø. Vores seng er certificeret med OKEO-TEX og FSC, hvilket betyder, at den er fri for skadelige stoffer og at træet er bæredygtigt produceret. Derudover er stoffet Easy Clean, hvilket gør det nemt at holde sengen ren og frisk. Vi går endnu længere i vores bæredygtige engagement ved at genanvende plastikflasker til at producere alle vores SÖVNN senge. Dette er vores bidrag til at reducere plastikforurening og skabe en bedre fremtid for kommende generationer.
Hvor længde tager det, at vænne sig til en ny seng? Typisk tager det mellem 2-4 uger for kroppen at tilpasse sig en ny madras. Dette skyldes, at hver persons krop er unik, og det kan tage lidt tid for muskler, led og rygsøjle at finde den rette position og komfort.
Ved at give din krop tid til at vænne sig til en ny seng, sikrer du, at du får den bedst mulige søvnoplevelse. En korrekt tilpasset madras kan understøtte din krops naturlige kurver, reducere trykpunkter og forbedre blodcirkulationen, hvilket kan bidrage til en bedre søvn og generel trivsel. Hvad er SÖVNN? SÖVNN er Sengeverdens bæredygtigt sengebrand med fokus på kvalitet og miljøvenlighed. Vi er OKEO-TEX og FSC certificeret, og vores senge er dansk designet og produceret inden for Europas grænser, hvorfra alle materialer også kommer. Vi bruger GRS, OKEO-TEX og REACH certificeret stof, der er lavet af genanvendte plastikflasker og fri for skadelige kemikalier. Derudover planter vi et træ for hver solgte SÖVNN seng, og dermed reducerer vi vores miljøpåvirkning og bidrager til at bevare vores naturlige ressourcer.
SÖVNN er det miljørigtige valg, hvis du ønsker en ny seng.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SÖVNN Comfort Kontinentalseng – 140×200 – Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5