Madras 80×200 – Højde 12 cm – Skummadras med trykaflastende memoryskum – Premium By Borg

Varenummer (SKU): 5853201098489339

1.100 kr.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 80×200 cm
Højde: 12 cm
Type: Skummadras
Brand: Premium By Borg
Liggeflade: 2 stk. (vendbar)
Top: 1x memory (medium), 1x koldskum (fast)
Kernekvalitet: 25kg/m3 9 cm koldskum & 3 cm memoryskum
Betræk: Ekstra kraftigt quiltet betræk 40% bambus og 60% polyester
Vask: 40° – (Aftageligt betræk)
Tørretumbling: Frarådes
Pakning: Madrassen leveres rullet og vakuumpakket, beskyttet af en kasse
Når du pakker madrassen ud, går der op til 72 timer før madrassen har fuld størrelse, samt du har fuld effekt af komforten.
Elevation: Madrassen er også velegnet til elevationsseng.
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Særlige egenskaber:
Vendbar: Madrassen har 2 liggeflader. En side med memoryskum, som giver madrassen en medium hårdhed på den side. Memoryskum gør madrassen er trykaflastende, følger kroppens naturlige kurver og støtter der hvor kroppen har behov. På modsatte side er madrassen fast, med en top og kerne af koldskum.
Komfort: Madrassen er produceret med fuld fokus komfort, det er netop derfor at madrassen kan vendes, har 2 hårdheds grader og at de 2 liggeflader er forskellige. Madrassen giver derfor mulighed for tilpasning.
Betrækket: Kraftig blødt quiltet betræk af bambus og polyester. På siden hele vejen rundt er madrassen udstyret med mesh, som gør madrassen ekstra åndbar og hurtigtørrende, da den kan aflede varmen igennem madrassen. I bolsteret er sølvtråd indvævet, sammen med bambus materialet skaber det en antibakteriel madras, som derved er ekstra nem at vedligeholde.
Med denne Premium By Borg madras får du en lækker madras af høj kvalitet. Den er spækket med egenskaber og anvendelsesmuligheder, som du kun finder i de bedste madrasser. Denne lækre madras giver dig en høj komfort og derved mulighed for optimal hvile. Det bløde betræk, som er ekstra kraftigt quiltet og antibakterielt, gør at det føles som at madrassen omfavner kroppen. Kanten med mesh, giver luft og afleder varmen fra madrassen, det giver dig en luftig, åndbar samt køligere skummadras. Memoryskummen vil forme sig efter din krop og aflaste lige der hvor din krop skulle have behov for det, samt give dig mulighed for at finde ro og en tilpas hvileposition. Den lille smule mængde varme memoryskummen vil tilføre, gør at dine led og muskler vil blive skånet, da de ikke vil være helt kolde når du vågner. Dette betyder også, at madrassen har en indbygget topmadras.
Beskyt altid din madras med rullemadras. På denne måde forlænger du levetiden på madrassen, fordi skummen ikke får lov til at absorbere den fugt der udledes fra kroppen. Madrassen vil blive skånet og du vil opleve at den forbliver ren, hygiejnisk og pæn på liggefladen. Rullemadrassen kan nemt tages af madrassen og vaskes efter anvisningerne. Vi anbefaler, at man altid benytter rullemadras på sin madras eller topmadras.
Se rullemadrasser i samme størrelse
Madrassen har meget lav vedligeholdelse. Betrækket er syet af bambus, polyester og med indvævet sølvtråd som gør at den er antibakteriel og derved ikke behøver vask. Vi anbefaler at du anvender en rullemadras ovenpå madrassen, under lagnet, for at opnå denne lette vedligeholdelse. Skulle der være behov for en vask, bør du følge vaskeguiden nøje for at madrassen bliver vasket helt korrekt.
Madrassen bør vendes ofte, både på liggeflader og 180°, da du på den måde fordeler belastningen af skummen og forlænger levetiden markant.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madras 80×200 – Højde 12 cm – Skummadras med trykaflastende memoryskum – Premium By Borg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5