Mayan Latex
Mayan Latex 6.999 kr.
Tilbage til produkter
Madras 140x200 - Højde 9 cm - Skummadras med koldskum - Zen sleep
Madras 140x200 - Højde 9 cm - Skummadras med koldskum - Zen sleep Original price was: 2.300 kr..Current price is: 1.300 kr..

Madras 140×200 – 7 zoner – Højde 18 cm – Luksus skummadras med trykaflastende memoryskum – Excellent By Borg

Varenummer (SKU): 5853200250472897

Original price was: 5.300 kr..Current price is: 2.400 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1 person ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 140×200 cm
Højde: 18 cm
Type: Skummadras
Zoner: 7 støttende zoner
Brand: Excellent By Borg
Liggeflade: 2 stk. (vendbar)
Top: 1x æggebakkeskum memory (medium), 1x koldskum (fast)
Kernekvalitet: 30kg/m3 14 cm koldskum & 4 cm memoryskum
Betræk: Ekstra kraftigt quiltet betræk 40% bambus og 60% polyester
Vask: 40° – (Aftageligt betræk)
Tørretumbling: Frarådes
Pakning: Madrassen leveres rullet og vakuumpakket, beskyttet af en kasse
Når du pakker madrassen ud, går der op til 72 timer før madrassen har fuld størrelse, samt du har fuld effekt af komforten.
Elevation: Madrassen er også velegnet til elevationsseng.
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Særlige egenskaber:
Vendbar: Madrassen har 2 liggeflader. En side med æggebakkeskum i memoryskum, som giver madrassen en medium hårdhed på den side. Memoryskum gør madrassen er trykaflastende, følger kroppens naturlige kurver og støtter der hvor kroppen har behov. På modsatte liggeflade er madrassen fast, med en top og kerne af koldskum.
Komfort zoner: Skummadrassen er produceret med 7 komfort zoner, som gør at den støtter kroppen helt optimalt. Det er med til at give dig den største ro, og du kan på den måde få det meste ud af din nattesøvn.
Betrækket: Kraftig blødt quiltet betræk af bambus og polyester. På siden hele vejen rundt er madrassen udstyret med mesh, som gør madrassen ekstra åndbar og hurtigtørrende, da den kan aflede varmen igennem madrassen. I bolsteret er sølvtråd indvævet, sammen med bambus materialet skaber det en antibakteriel madras, som derved er ekstra nem at vedligeholde.
Med denne Excellent By Borg madras får du en eksklusiv luksus madras. Den er fyldt med kvalitet og egenskaber som du kun finder i de bedste madrasser. Den medium/faste 7 zone madras giver dig en høj komfort og derved mulighed for optimal hvile. Det bløde betræk, som er ekstra kraftigt quiltet og antibakterielt, gør at de føles som at madrassen omfavner kroppen. Kanten med mesh, giver luft og afleder varmen fra madrassen, det giver dig en luftig, åndbar samt køligere skummadras.
Æggebakkeskum (formen) af memoryskum, gør madrassen ekstra ergonomisk korrekt, da skummen vil trykaflaste og forme sig efter din krop. Den lille smule mængde varme memoryskummen vil tilføre, gør at dine led og muskler vil blive skånet, da de ikke vil være helt kolde når du vågner. Dette betyder også, at madrassen har en indbygget topmadras.
Beskyt altid din madras med rullemadras. På denne måde forlænger du levetiden på madrassen, fordi skummen ikke får lov til at absorbere den fugt der udledes fra kroppen. Madrassen vil blive skånet og du vil opleve at den forbliver ren, hygiejnisk og pæn på liggefladen. Rullemadrassen kan nemt tages af madrassen og vaskes efter anvisningerne. Vi anbefaler, at man altid benytter rullemadras på sin madras eller topmadras.
Se rullemadrasser i samme størrelse
Madrassen har meget lav vedligeholdelse. Betrækket er syet af bambus, polyester og med indvævet sølvtråd som gør at den er antibakteriel og derved ikke behøver vask. Vi anbefaler at du anvender en rullemadras ovenpå madrassen, under lagnet, for at opnå denne lette vedligeholdelse. Skulle der være behov for en vask, bør du følge vaskeguiden nøje for at madrassen bliver vasket helt korrekt.
Madrassen bør vendes ofte, både på liggeflader og 180°, da du på den måde fordeler belastningen af skummen og forlænger levetiden markant.
Excellent By Borg er et dansk brand, der er kendt for at producerer eksklusive serier af dyner, madrasser og boligtekstiler. Excellent By Borg ligger stor vægt på følelsen af luksus og velvære i en travl hverdag – der designes og produceres altid med øje for de mindste detaljer. Nøgleordet er ren forkælelse.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madras 140×200 – 7 zoner – Højde 18 cm – Luksus skummadras med trykaflastende memoryskum – Excellent By Borg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5