Bambus Håndklæde – 50×100 cm – Sort – Bambus/bomuld – Frotté håndklæde fra Excellent By Borg

Varenummer (SKU): 5853200251769429

Original price was: 250 kr..Current price is: 130 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1 person ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 1 stk. 50×100 cm
Type: Håndklæde
Farve: SortDesign: BambusStrop til ophæng: Ja, Top & side
Kvalitet: 60% bambus & 40% bomuld
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (14.HPK.48062)
Excellent By Borg håndklædeDette Excellent By Borg håndklæde er en kombination af funktionalitet og elegance. Håndklædet er en ensfarvet sort og er lavet af bambus og bomuld, hvilket betyder, at det er blødt og behageligt at røre ved. Bomuld er kendt for sin høje absorberingsevne, hvilket gør dette håndklæde ideelt til hurtig tørring. Desuden er bomuld et naturligt materiale, der er skånsomt mod huden. Bambus bruges på grund af sin blødhed og holdbarhed. Det er et miljøvenligt materiale, som vokser hurtigt og kræver mindre vand end bomuld. Dets naturlige antibakterielle egenskaber gør det velegnet til håndklæder, da det hjælper med at holde dem friske længere. Håndklæderne er udstyret med en praktisk strop til ophæng, hvilket gør det nemt at hænge dem op.
Vi anbefaler altid, at helt nye håndklæder lægges i blød i koldt vand før første vask – Således forbedre du håndklædernes absorberingsevne.
Find lækre badekåber her
Oeko-Tex certificeretHåndklæde er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det er testet for skadelige kemikalier og er sikkert at bruge. Det er et tegn på høj kvalitet og ansvarlig produktion. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for din hud, da det reducerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.
By Borg har med deres dansk producerede dyner og puder, samt fantastiske sengetøj med fokus på komfort og søvnoptimering. De ved at kilden til en god hverdag og høj livskvalitet er forbundet med en optimal og god nattesøvn. Derfor har de gjort det nemt for dig at finde de rette sovekomponenter, der passer til netop dine behov. Produkterne i denne serie giver dig yderst høj kvalitet samt en grund certificering.
Find alt til badeværelset her

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus Håndklæde – 50×100 cm – Sort – Bambus/bomuld – Frotté håndklæde fra Excellent By Borg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5