Returpolitik

Sengespecialist.dk er vi specialister i at promovere produkter fra vores partnere. Dette indebærer, at alle køb gennemføres på deres respektive webshops. Derfor kan returpolitikken variere fra butik til butik - og det er derfor vigtigt, at du henvender dig direkte til den webshop, du har handlet hos, hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Hvis du ikke får svar på din henvendelse, kan du altid skrive til os på kontakt@sengespecialist.dk, så vil vi forsøge at hjælpe dig videre.  

Returpolitikken er dog ikke noget, vi kan påvirke hos de enkelte butikker - så husk at læse den grundigt igennem, før du foretager et køb. På den måde er du sikker på at være dækket ind, hvis du fortryder dit køb. 

Hos Sengespecialist.dk går vi meget op i at yde den bedste service til vores kunder. Derfor håber vi, at du føler dig godt behandlet. Returpolitikken er ét af de emner, der ofte bliver spurgt ind til - og vi håber, at denne side har kunnet give dig svar på dine spørgsmål. Husk altid at læse betingelserne grundigt igennem, før du foretager et køb hos vores partnere - på den måde er du sikker på at være dækket ind.