Tilbage til produkter
SÖVNN Comfort Kontinentalseng - 180x210 - Grå
SÖVNN Comfort Kontinentalseng - 180x210 - Grå Original price was: 34.000 kr..Current price is: 9.699 kr..

SÖVNN Nobel Kontinentalseng – 140×200 – Sort

Original price was: 21.000 kr..Current price is: 9.699 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Udforsk vores elegante Nobel Kontinentalseng på 140×200 i sort, der forvandler dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt miljø. Vi har skabt denne seng med fokus på at imødekomme dine individuelle præferencer. Ved at vælge mellem vores tre forskellige springmadrasser i forskellige hårdheder kan du opnå den perfekte kombination af støtte og komfort, der passer til dig. En seng på 140×200 er ideel som en trekvart-seng eller en stor enkeltseng, og vores seng er skabt til at levere den ultimative søvnoplevelse.
Tilpas din seng med valget af sengegavl og sengeben, der matcher din unikke stil og indretning. Skab et personligt look og gør din seng til et æstetisk statement i dit soveværelse.
Investér i din søvnkomfort og erhverv dig en ny seng, der kombinerer komfort, stil og hensyn til miljøet. Vores 140×200 kontinentalseng i sort er det ideelle valg til at skabe et tilflugtssted af ro og afslapning i dit soveværelse. Vælg en seng, der tilbyder det bedste af komfort og stil uden at gå på kompromis med bæredygtighed. Hvordan vælger jeg den rette sengestørrelse? Når du vælger en seng, er det vigtigt at tage højde for den passende størrelse, afhængigt af rummets størrelse og brugernes behov. En enkeltseng, trekvartseng eller dobbeltseng bør tage højde for bredden og rummeligheden. En generel tommelfingerregel anbefaler mindst 80 cm i bredden pr. voksen, mens mange foretrækker 90 cm for ekstra komfort. Selvom to voksne kan sove i en seng på 140 cm, kan det på lang sigt være mere behageligt med mere plads. En trekvartseng kan være ideel til et gæsteværelse.
Husk også, at sengen skal være mindst 20 cm længere end personen, der skal sove i den. For personer over 190 cm anbefales en seng med ekstra længde for at undgå, at fødderne stikker ud over fodenden. Hvad kendetegner en kontinentalseng? En kontinentalseng består af tre lag for optimal komfort og liggeoplevelse. Den inkluderer en boksmadras som fundament, en vendbar springmadras med zoner og en topmadras. Disse lag sikrer sengen dens højde og nemme ind- og udstigning. En kontinentalseng eliminerer også revnen i midten af dobbeltsenge, hvilket giver bedre liggekomfort og en fantastisk søvnoplevelse med SÖVNN.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SÖVNN Nobel Kontinentalseng – 140×200 – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *