Graviditetspude - mave
Zenbed graviditetspude - mave Original price was: 498 kr..Current price is: 299 kr..
Tilbage til produkter
Classic Bundle - Slyngevugge - Desert / Mørkegrå / Connect
Classic Bundle - Slyngevugge - Desert / Mørkegrå / Connect Original price was: 5.700 kr..Current price is: 5.150 kr..

Zenbed graviditetspude – ryg

Zenbed Graviditetspude – Ryg er designet til at give optimal støtte til gravide kvinder og hjælpe med at forebygge rygsmerter.

Denne pude er det perfekte valg for dig, der ønsker en mere komfortabel og afslappende søvn under din graviditet.

Original price was: 498 kr..Current price is: 299 kr..

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

0 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Zenbed Graviditetspude – Ryg: Din perfekte partner til komfort under graviditeten

Graviditet kan medføre mange udfordringer, især når det kommer til at finde den rette sovestilling, som både er behagelig og støttende. Zenbed Graviditetspude – Ryg er specielt designet til at afhjælpe disse udfordringer ved at give optimal støtte til din ryg, hvilket kan forbedre din søvnkvalitet markant.

Specifikationer

  • Størrelse: Zenbed Graviditetspude – Ryg er udformet i en størrelse, der passer perfekt til at give støtte langs hele ryggen. Denne længde sikrer, at både din øvre og nedre ryg får den nødvendige støtte gennem hele natten.
  • Materiale: Puden er lavet af et blødt og allergivenligt materiale, som er skånsomt mod huden. Materialet er også åndbart, hvilket hjælper med at regulere temperaturen og forhindre overophedning, mens du sover.
  • Fyld: Puden er fyldt med mikroperler, der former sig efter din krop og sikrer, at puden giver lige præcis den støtte, du har brug for. Fyldet er både let og fleksibelt, hvilket gør det nemt at tilpasse puden til forskellige sovestillinger.
  • Overtræk: Zenbed Graviditetspude – Ryg leveres med et aftageligt og vaskbart betræk. Dette gør det nemt at holde puden ren og frisk, hvilket er vigtigt for at opretholde et hygiejnisk sovemiljø.
  • Farvevalg: Puden kommer i en stilren, neutral farve, der nemt passer ind i ethvert soveværelsesindretning.

Fordele

  • Ergonomisk design: Puden er designet med fokus på at give støtte til ryggen, hvilket kan hjælpe med at afhjælpe rygsmerter, som er almindelige under graviditeten. Den korrekte støtte kan også hjælpe med at forbedre din kropsholdning, hvilket kan forebygge yderligere ubehag.
  • Fleksibel anvendelse: Udover at være en fantastisk sovepartner kan Zenbed Graviditetspude – Ryg også bruges som støtte, når du sidder op i sengen eller på sofaen. Den kan tilpasses forskellige behov og positioner, så du altid får optimal komfort.
  • Forebygger rygsmerter: Ved at give den nødvendige støtte til ryggen hjælper denne pude med at forebygge og reducere rygsmerter, som kan opstå på grund af den ekstra vægt, kroppen bærer under graviditeten.
  • Multifunktionel: Efter graviditeten kan puden bruges som støtte til amning eller som en komfortabel pude til afslapning. Dens alsidighed gør den til en god investering, der kan bruges langt ud over graviditeten.
  • Nem vedligeholdelse: Med det aftagelige og vaskbare betræk er det nemt at holde Zenbed Graviditetspude – Ryg ren og hygiejnisk, hvilket sikrer, at du altid har en frisk pude at sove med.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zenbed graviditetspude – ryg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *