• Danske eksperter
Tilbud

Temprakon dyne 140×220 cm – Sommerdyne – Kølende sommerdyne

Størrelse: 140×220 cm – enkelt dyne med ekstra længde
Type: Sommerdyne – sval dyne – varmeklasse 1
Fyld: Hvidt andefyld og TempraCool fiber
Produceret i: Danmark
Brand: Temprakon Zone Duvet
Fyldvægt: 290g
Bæreevne: Over 8 (Gammel målemetode)
Bæreevne: 500 (Ny målemetode)
Bolster: 100% blødt bomulds batist, temperatur regulerende lag på begge sider
Konstruktion: 6×8 kassettedyne med guld kant
Vask: 60° (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Tørretumbles med tørrebolde
Garanti: 10 år
Dynen leveres i taske
Certificering: NOMITE – Fri for husstøvmider
Certificering: FRESH Certificed space technology
Certificering: Space certificeret
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (1179-194)Se alle vores puder fra samme serie
Temperatur regulerende sommerdyne fra danske Temprakon Zone. Denne kvalitets sommerdyne har en aktiv kølende effekt, hvilket gør Temprakon – Light særligt velegnet til dig der har det varm om natten. Temprakon Zone er nemlig udstyret med en teknologi, der sikre ekstra effektiv regulering af temperaturen, så du altid sover i et tørt, frisk og sundt sovemiljø, også selvom du har det varmt om natten. Temprakon Zone dynen er fyldt med blødt, hvidt andefyld, og har et super blødt bomulds batist, med indbygget temperatur regulering på begge sider.
En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn.Se vores store udvalg af sengetøj i 140×220 cm her
Temperatur balance:
Temprakon Zone har små mikrokapsler på våret og i fyldet i dynerne. De reagerer på temperaturen. Er kroppen varm – absorberer de varmen. Er kroppen kølig vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn temperatur og en bedre søvn.
Instant Cool:
Temprakon Zone har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at dynen hurtigere kan regulere kropstemperaturen.
Natur og teknologi:
Temprakon Zone kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien anvendes sammen med et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder
Temprakon Zone er et komplet program af dyner, puder og downtoppers. Vælg den dyne der passer til din temperaturzone og som understøtter dine behov.

På lager

1.700 kr.

Varenummer (SKU): 5853200197356781 Kategori: