Madras med 7 zoner – 80×200 – Højde 19 cm – Talalay latex – Luksus skummadras med 7 komfort zoner – Nature By Borg

Varenummer (SKU): 5853200056733364

1.900 kr.

2 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 80×200 cm
Højde: 19 cm
Type: Madras med integreret skum- og latex topmadras
Komfortzoner: 7 komfort zoner
Brand: Nature By Borg
Liggeflade: 2 stk. (vendbar madras) – 1x latex & 1x koldskum (medium/fast)
Kernekvalitet: 33kg/m3 14 cm koldskum & 5 cm 80 kg/m3 Talalay latex
Kernekomposition: 100% Talalay latex – 30% naturlatex og 70% syntetisk latex
Betræk: Ekstra kraftigt quiltet betræk 50% bambus og 50% polyester, med 3D mesh kant (ekstra åndbarhed)
Vask: 40° – (Aftageligt betræk)
Tørretumbling: Frarådes
Elevation: Madrassen er også velegnet til elevationsseng
Pakning: Madrassen leveres rullet og vakuumpakket, beskyttet af en kasse
Når du pakker madrassen ud, går der op til 72 timer før madrassen har fuld størrelse, samt du har fuld effekt af komforten.
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Madrassen her, er produceret af høj kvalitets latex og koldskum – med integreret topmadras, 7 komfort zoner og 2 liggeflader i en eksklusiv sammensætning for højeste komfort i en luksus madras.
Sammensætningen af de 2 materialer gør det unødvendigt at anvende en topmadras, da denne allerede er integreret i madrassen. Latex er kendt for utrolig høj åndbarhed, tilpasningsevne og ikke mindst komfort, dette tilfører yderligere madrassen en høj kvalitet og danner tilsammen et unikt sovemiljø. Den høje åndbarhed gør også at madrassen ikke opsamler varme, som øvrige madras typer kan gøre. De 7 komfort zoner danner rammen om den helt rette støtte for kroppen natten igennem, du kan derfor få optimal hvile position og en afslappende søvn.
Ønsker du en køligere madras med høj støtte, komfort og åndbarhed, er Nature By Borg latex madrassen den helt rette madras til dig.
Særlige egenskaber:
Latex: Madrassen er med integreret latex topmadras på den ene liggeflade. Latex er yderst fleksibelt, har høj tilpasningsevne samt allergivenlighed. Fleksibiliteten og progressiv tilpasningsevnen skaber tilsammen det ideelle sovemiljø samt højeste komfort.
Vendbar: Madrassen har 2 liggeflader. En side med latex, som giver madrassen en god støttende medium fasthed. På modsatte liggeflade er madrassen fast, med en top og kerne af koldskum.
Komfort zoner: De 7 komfortzoner, inddeler madrassen i faste og mindre faste områder. Dette gør at madrassen har bedre ved at tilpasse sig kroppen naturlige hvilepunkt, og giver dig den højeste komfort.
Beskyt altid din seng med rullemadras. På denne måde forlænger du levetiden på madrassen, fordi den ikke får lov til at absorbere den fugt og affaldsstoffer der udledes fra kroppen. Madrassen vil blive skånet og du vil opleve at den forbliver ren, hygiejnisk og pæn på liggefladen. Rullemadrassen kan nemt tages af madrassen og vaskes efter anvisningerne. Vi anbefaler, at man altid benytter rullemadras på sin madras eller topmadras.Se rullemadrasser i samme størrelse
Vedligeholdelse:
Madrassen har meget lav vedligeholdelse. Madrassen kan med fordel vendes, både på liggeflader og 180°, da du på den måde fordeler belastningen af skummen og forlænger levetiden markant. Betrækket er syet af bambus, polyester og med indvævet sølvtråd som gør at den er antibakteriel og derved ikke behøver vask. Vi anbefaler at du anvender en rullemadras ovenpå madrassen, under lagnet, for at opnå denne lette vedligeholdelse. Skulle der være behov for en vask, bør du følge vaskeguiden nøje for at betrækket bliver vasket helt korrekt.
Nature By Borg er en serie af bløde og naturlige tekstiler, som f.eks. dyner, puder, madrasser, sengetøj og meget andet. Nature By Borg er det naturlige valg og produkterne i denne serie er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derudover bidrager alle de mange kvalitetsprodukter til et behageligt og tempereret sovemiljø og en veltilpas nattesøvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madras med 7 zoner – 80×200 – Højde 19 cm – Talalay latex – Luksus skummadras med 7 komfort zoner – Nature By Borg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5