Madras 90×200 – Højde 25 cm – Luksus skummadras med trykaflastende og åndbar gel memoryskum – LIXRA

Varenummer (SKU): 5853201892662930

2.000 kr.

2 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 90×200 cm
Højde: 25 cm
Type: Skummadras
Brand: LIXRA
Top: Trykaflastende gel memoryskum
Betræk: Polyester betræk med lynlås, håndtag i siderne og skridsikker bagside
Betrækket er vævet med et dekorativt boblemønster
Vask: 40° – (Aftageligt betræk)
Tørretumbling: Frarådes
Pakning: Madrassen leveres rullet og vakuumpakket, beskyttet af en kasse
Når du pakker madrassen ud, går der op til 72 timer før madrassen har fuld størrelse, samt du har fuld effekt af komforten.
Elevation: Madrassen er også velegnet til elevationsseng.
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Toppen af memoryskum, gør madrassen ekstra ergonomisk korrekt, da skummen vil trykaflaste og forme sig efter din krop.
Med denne trykaflastende memoryskum madras fra LIXRA får du en eksklusiv luksus madras på hele 25 cm. Den er fyldt med kvalitet og egenskaber som du kun finder i de allerbedste madrasser. Madrassen er inddelt i tre lag, som alle er med til at tilføre madrassen komfort og kvalitet. Den integrerede 5 cm topmadras af lækkert gel memoryskum, former sig efter din krop og skaber optimal hvile position. Toppen er desuden gennem stukket med små huller, sådan at madrassen kan aflede varme. Den smule varme memorytoppen vil arbejde med, er med til at skåne led og muskler, da de ikke vil være helt kolde når du vågner. Midter madrassen på 5 cm, er produceret af middel fast kerne af skum for at sikre en stabil og rolig madras. Den 15 cm skum i bunden af madrassen er en kerne luksuriøs fast skum, med kanaler for at sikre en bedre luft gennemstrømning – det sikrer dig både en køligere, luftig og åndbar madras.
Madrassen har et blødt polyester betræk, som er vævet med et dekorativt boblemønster. Betrækket er med lynlås, praktiske håndtag i siderne samt en skridsikker bagside.
Sammensætningen af materialerne er udvalgt, for at give dig den bedst mulige madras, til dit behov, til din krop og til din nattesøvn. Oplev en mere udhvilet krop og et sind der er klar til dagen, med en madras som giver dig den støtte og tryghed som du har brug for.
Beskyt altid din seng med en rullemadras – på den måde forlænger du levetiden på din madras, fordi skummen ikke får lov til at absorbere den fugt der udledes fra kroppen. Din madras vil blive skånet og du vil opleve at den forbliver ren, hygiejnisk og pæn på liggefladen. Rullemadrassen kan nemt tages af sengen og vaskes efter anvisningerne. Vi anbefaler, at man altid benytter en rullemadras på sin madras eller topmadras.Se rullemadrasser i samme størrelse
LIXRA – made of dreams – Velvære der kan mærkes
.. Nu også med madrasser.
Denne serie er skabt af kompetente teams, som har forsket længe og udførligt i søvn og velvære. Deres helt store fokus i udviklingen af serien, har været: kvalitet, omtanke og velvære, og netop disse 3 ting har ikke været til kompromis. I denne serie, kan du med sikkerhed finde et produkt der passer netop til dig og dit søvn behov. Serien favner bredt og indeholder mange unikke produkter sammensat af mange variationer af kvalitets materialer, teknologi og fyldmængder. En kombination af disse gør, at LIXRA kan opfylde de fleste behov til en dyne, pude eller madras.Se hele LIXRA serien her
ZleepMate er en dansk virksomhed, der producerer dyner, puder og madrasser. ZleepMate sørger for altid at være først på teknologi, have en innovativ tankegang og samtidig have de mest kompetente teams og samarbejdspartnere i ryggen. Det er sådan de skaber stor succes, som f.eks. den fantastiske serie af dyner, puder og madrasser – LIXRA.
ZleepMate – This is what dreams are MATE of.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madras 90×200 – Højde 25 cm – Luksus skummadras med trykaflastende og åndbar gel memoryskum – LIXRA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5