Latex 7 zoners madras 80×200 – Højde 19 cm – Luksus skummadras med 7 zoner og latex – Nature By Borg

Varenummer (SKU): 5853200189935252

1.500 kr.

2 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 80×200 cm
Højde: 19 cm
Type: Skum- & latexmadras
Støttezoner: Ja
Brand: Nature By Borg
Liggeflade: 2 stk. (vendbar)
Kernekvalitet: 80 kg/m3 Talalay latex
Kernekomposition: 100% Talalay
Betræk: Ekstra kraftigt quiltet betræk med 3D mesh kant
Vask: Ja – (Aftageligt betræk)
Pakning: Madrassen leveres rullet og vakuumpakket, beskyttet af en kasse
Når du pakker madrassen ud, går der op til 72 timer før madrassen har fuld størrelse, samt du har fuld effekt af komforten.
Elevation: Madrassen er også velegnet til elevationsseng.
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Særlige egenskaber:
Latex: Madrassen er med integreret latex top på den ene liggeflade. Latex er yderst fleksibelt, har høj tilpasningsevne og er allergivenligt. Fleksibiliteten og progressiv tilpasningsevnen skaber tilsammen det ideelle miljø samt højeste komfort.
Vendbar: Madrassen har 2 liggeflader. En side med latex, som giver madrassen en god støttende medium fasthed. På modsatte liggeflade er madrassen fast, med en top og kerne af koldskum.
Betræk: Kraftig blødt quiltet betræk af bambus og polyester. På siden hele vejen rundt er madrassen udstyret med 3D mesh, som gør madrassen ekstra åndbar og hurtigtørrende, da den kan aflede varmen igennem madrassen. I bolsteret er sølvtråd indvævet, sammen med bambus materialet skaber det en antibakteriel madras, som derved er ekstra nem at vedligeholde.
Latex madrassen fra Nature By Borg er produceret med skum og Talalay latex. Latex er bedst kendt for dets høje åndbarhed, tilpasningsevne og komfort. Latexmadrassen er gennem stukket for kunne sende overskudsvarme gennem madrassen, herudover dette er også med til at give madrassen den helt rette fasthed i forhold til komfortzoner. Zonerne er meget vigtige, da de er med til at give kroppen den helt rette støtte igennem søvnen. Latex har en langt højere fleksibilitet, end andet materiale og derved også en større tilpasningsevne. Madrassen tilpasser sig efter vægt, og arbejder på den måde med kroppen for at finde den helt korrekte støtte til netop dig.
Madrassen er en kombination af skum og latex, hvilket giver en medium/fast madras med høj støtte, unik tilpasningsevne, en god åndbarhed som tilsammen skaber et ideelt sovemiljø til dig.
Beskyt altid din seng med rullemadras. På denne måde forlænger du levetiden på madrassen, fordi den ikke får lov til at absorbere den fugt og affaldsstoffer der udledes fra kroppen. Madrassen vil blive skånet og du vil opleve at den forbliver ren, hygiejnisk og pæn på liggefladen. Rullemadrassen kan nemt tages af madrassen og vaskes efter anvisningerne. Vi anbefaler, at man altid benytter rullemadras på sin madras eller topmadras.Se rullemadrasser i samme størrelse
Madrassen har meget lav vedligeholdelse. Madrassen bør vendes ofte, både på liggeflader og 180°, da du på den måde fordeler belastningen af skummen og forlænger levetiden markant. Betrækket er syet af bambus, polyester og med indvævet sølvtråd som gør at den er antibakteriel og derved ikke behøver vask. Vi anbefaler at du anvender en rullemadras ovenpå madrassen, under lagnet, for at opnå denne lette vedligeholdelse. Skulle der være behov for en vask, bør du følge vaskeguiden nøje for at betrækket bliver vasket helt korrekt.
Nature By Borg er en serie af bløde og naturlige tekstiler, som f.eks. dyner, puder, madrasser, sengetøj og meget andet. Nature By Borg er det naturlige valg og produkterne i denne serie er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derudover bidrager alle de mange kvalitetsprodukter til et behageligt og tempereret sovemiljø og en veltilpas nattesøvn.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Latex 7 zoners madras 80×200 – Højde 19 cm – Luksus skummadras med 7 zoner og latex – Nature By Borg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5