Graviditetspude – Kropspude – 70x133x20 cm – Borg Living

Varenummer (SKU): 5853200014249978

400 kr.

3 personer ser dette produkt lige nu

Beskrivelse

Størrelse: 70x133x20 cm
Type: Kropsformet U pude
Konstruktion: Pude med fiberfyld
Brand: Borg Living
Fyld: Silikoniserede hulfibre
Bolster: Bomuld og polyester
Vask: 30° skåne, kun betrækket
Tørretumbling: Nej
Leveres i praktisk opbevaringstaske
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Ligger du uroligt om natten? Har du svært ved at finde en behagelig sovestilling? Sover du med dynen mellem benene?
Kropspuden fra Borg Living er produceret netop til at afhjælpe dig med dette og forbedre din nattesøvn. Pudens u-form følger kroppens kurver, støtter samt aflaster, så den på den måde skaber en stabil og rolig sovestilling. Hvis du er en af de mange der sover med dynen mellem benene for at aflaste lænd og ryg, ja generelt hele kroppen.
Du kan let og naturligt placere det ene ben henover puden, og finde din optimale sovestilling, ja selv når du vil skifte stilling er det muligt at få den mest komfortable sovestilling, da puden er formet som den er. Kropspuden er stor nok til at kunne give den nødvendige støtte til både nakke, mave/ryg og ben samtidig. En pude som denne bliver svær at undvære, når man først har mærket komforten.
En kropspude kaldes også for en graviditetspude, da pudens udformning netop giver den optimale støtte til den hurtigt-voksende mave, den belastede ryg og de trætte ben. Samtidig er kropspuden helt perfekt til aflastning af kroppen.Se vores store udvalg af sengetøj i 140×200 cm her
Det danske brand Borg Living producerer eksklusive serier af dyner, puder og boligtekstiler til dit hjem. Brandet som er etableret i 2013 og er bl.a. kendt for deres nytænkning indenfor kvalitet og design. Borg Livings fantastiske produkter, bidrager til en optimal og behagelig nattesøvn samt udsmykker dit hjem med moderne og lækkert boligtilbehør.

Kundeanmeldelser

0 anmeldelser
0
0
0
0
0

Anmeldelser

Ryd filtre

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Graviditetspude – Kropspude – 70x133x20 cm – Borg Living”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5