• Danske eksperter
Tilbud

Ergonomisk hovedpude – Kølende helsepude – 50x30x6/10 cm – Borg Living

Størrelse: 50x30x6/10 cm
Type: Ergonomisk hovedpude
Konstruktion: Memoryskumspude med en høj og en lav side
Brand: Borg Living
Fyld: Memory skum med gel zone
Bolster: 50% Bambus og 50% Polyester
Vask: 30° skåne (Kun betrækket må vaskes)
Tørretumbling: Nej
Leveres i opbevaringstaske
Denne helsepude fra Borg Living er en yderst komfortabel hovedpude med memory skum.
Den ene side af puden har en aktiv kølende gel zone, der ved anvendelse sikrer at hovedet ligger i en afkølet temperatur natten igennem – dette kan være en stor fordel for dem som har det varmt når de sover.
Udover den kølende gel zone, får man også en god hovedpude, der med sin kerne af memory skum, er trykaflastende
og ventilerende.
Puden er designet så den følger nakkens og rygsøjlens naturlige kurver, hvilket giver den nødvendige støtte til en god soveposition, uanset om man ligger på siden eller ryggen når man sover. Puden er udformet med en svag bue, således at laveste mål er på 6cm, mens højeste mål er på 10cm. En anden fordel ved at anvende memory skum er, at luften kan cirkulere og fugt derfor fordamper gennem de små huller i kernen af memory skummet, dette giver også et langt sundere sovemiljø.Se vores store udvalg af sengetøj i 140×200 cm her
Det danske brand Borg Living producerer eksklusive serier af dyner, puder og boligtekstiler til dit hjem. Brandet som er etableret i 2013 og er bl.a. kendt for deres nytænkning indenfor kvalitet og design. Borg Livings fantastiske produkter, bidrager til en optimal og behagelig nattesøvn samt udsmykker dit hjem med moderne og lækkert boligtilbehør.

På lager

300 kr.

Varenummer (SKU): 5853200016540012 Kategori: