• Danske eksperter
Tilbud

Dyne-pude sæt – Fiberdyne 140×220 cm & mellem fiberpude 60×63 cm – Komplett – Høie Of Scandinavia

Størrelse:Dyne: 140×220 cm
Pude: 60×63 cmFyldvægt:Dyne: 990 g
Pude: 550 gType:Dyne: Helårsdyne Pude: Mellem højde
Bolster: 65/35% polyester og bomuld
Fyld:
Dyne: Hulfiberfyld
Pude: Kuglefiber
Konstruktion på dyne: Kanalsyet
Produceret i: Norge
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (ö 04-1332)
Leveres i praktisk opbevaringstaske
Dyne og pudesættet fra Høie, er til dig der ønsker et nemt men kvalitets fyldt alternativ til sommerhuset, på båden, til de overnattende gæster eller barnets første dyne sæt. Sættet er sammensat af en enkelt helårsdyne i størrelsen 140×220 cm og almindelig pude størrelse. Puden er mellem højde og føles dejlig blød og behagelig at ligge med. Det er derfor meget nemt at finde et lækkert sengesæt, som passer til dyne-pudesættet. Høie’s dyne-pudesæt er produceret i Norge og fyldt med lækker blødt og allergivenligt fiberfyld. Dynen og pudens bolster er produceret med en kombination af polyester og bomuld, som gør at disse er åndbar, hurtigtørrende og tranportere let fugten væk. Se vores store udvalg af sengetøj i 140×220 cm her
Dyne sættet fra Høie Of Scandinavia er nemt at vedligeholde og kan let vaskes efter anvisningerne på sættet. Du kan med fordel nøjes med at lufte sættet efter brug evt. hver anden gang, sådan at hvis du ønsker at anvende sættet til sommerhus brug, at det ikke skal vaskes hver gang. Herudover er det utroligt nemt at transportere i den praktiske opbevaringstaske som medfølger.
Høie er et skandinavisk brand som står for tradition forenet med nytænkning. Firmaet har eksisteret siden 1850 og har gennem årene været med til at forme og udvikle Skandinavisk tekstil og designs. Høie er et af de allermest mest anerkendte mærker inden for sengetøj, dyner, puder og plaider. Alle produkterne har forskellige krav til egenskaber, farve og design – men de har alle den gode og anerkendte høje kvalitet!

På lager

600 kr.

Varenummer (SKU): 5853202056991085 Kategori: