• Danske eksperter

Samarbejde

På Sengespecialist.dk er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af senge og tilbehør fra nogle af de førende brands på markedet. Det kan vi, fordi vi er partnere med de førende producenter og brands inden for senge og soveværelse i Danmark. Som forbruger kan det være svært at vælge den rette seng og det rette tilbehør, og det er derfor vores fornemmeste opgave at kunne guide og rådgive forbrugerne til at vælge de rette produkter der matcher til deres behov.

Vores partnerskab sikrer, at vi kan tilbyde vores besøgende de nyeste og mest innovative produkter på markedet fra vores partnere. Samtidig er vi selv eksperter inden for sovemiljøer, og vi søger hele tiden at udvikle nye, optimerede løsninger sammen med vores partnere. Det sikrer, at du som kunde altid kan regne med, at vi anbefaler den bedst mulige seng og det bedst mulige tilbehør.

Vi er en affiliatehjemmeside

Et affiliatehjemmeside er en online platform, hvor virksomheder og brands kan samarbejde med hinanden om at promovere produkter og tjenester. Affiliatehjemmesider giver virksomheder mulighed for at dele deres produkter og tjenester med en langt bredere forbrugerbase end traditionelle reklamemetoder.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er en metode til digital markedsføring, der giver virksomheder mulighed for at promovere produkter og tjenester på vegne af andre virksomheder. Denne type markedsføringskampagne bruger typisk forskellige metoder, såsom indholdsmarkedsføring, engagement på sociale medier eller søgemaskineoptimering, til at nå ud til kunderne og få dem til at købe det promoverede produkt eller den promoverede tjenesteydelse. Ideen bag denne type markedsføring er, at hvis en kunde køber et produkt eller en tjenesteydelse fra en affiliatehjemmeside, tjener både virksomheden og affiliatepartneren penge ved at dele provisionen for hvert salg.

Hvordan tjener vi penge?

Vores partnerskaber med nogle af de største brands og producenter i senge og soveværelsesmøbler i Danmark er vores indtægtskilde. Vi får nemlig en provision for hvert salg vi er med til at generere via vores hjemmeside. Denne provision er en procentdel af den samlede pris på den solgte vare, som aftales mellem os og vores partner, før der finder et salg sted.